17 Nisan 2009 Cuma

BAHAR GELDİ YORULDUM MU NE..

Bahardan mıdır nedir yoksa tembeliğime ben mi bahane arıyorum bilmiyorum son zamanlarda üretkenliğim dibe vurmuş durumda, sesiber'in başlattığı etkinlik için ancak bir el yapabildim bir de ite kaka başka bir örgüden artan iplerle bu şiş kutusuyla patiği yaptım.. hiç yoktan iyidir herhalde..

8 yorum:

  1. bu kadar çok şişi napıyorsun??patik güzel olmuş ama sanki biraz küçük gibi...

    YanıtlaSil
  2. evet haklısın patik bana biraz küçük geldi (model görünsün diye giydim) yaptıktan sonra da sökmek istemedim hem de ipim ucu ucuna bunlara anca yetti, şişlere gelince onlarla çorap örüyorum her numaradan bir takım olunca böyle kalabalık oldular:)

    YanıtlaSil
  3. anladım beş şiş onlar ondan mini boy ...patik çok şeker bende yapmaya çalımıştım bir teki yaptım olmayınca bıraktım yeni çift yaptım o da küçük oldu baktım ortayı bulamıyorum bıraktım öylece

    YanıtlaSil
  4. anladım beş şiş onlar ondan mini boy ...patik çok şeker özellikle renkleri bende yapmaya çalımıştım bir teki yaptım olmayınca bıraktım yeni çift yaptım o da küçük oldu baktım ortayı bulamıyorum bıraktım öylece

    YanıtlaSil
  5. yaprakcım benim ilk yaptığım daha güzel olmuştu (bakınız: ışıltılı patik) aslında bu da iyi olurdu da ipim yetmedi o yüzden biraz küçük oldu.. ayağı küçük olan birine hediye edilecekler:))

    YanıtlaSil
  6. cok sırın olmuslar elıne saglık

    YanıtlaSil
  7. beğenmene sevindim sevgili eda sağol:))

    YanıtlaSil
  8. ablacım yine kayboldun gittin nerelerdesin? sanırım bahçene daldın:) seni bi mahsuru yoksa mimledim:)

    YanıtlaSil