17 Haziran 2015 Çarşamba

Bademli Runner



Merhabalar :)
Facebook'ta üyesi olduğum gruplarda son zamanlarda çok popüler olan bu runner epeydir örülecekler listemin ilk birkaç sırasının içindeydi, vakti gelmiştir diyerek ve son zamanlardaki badem deseni merakıma da uygun olduğundan örmek şart olmuştu, modelde biraz değişiklik yapmadan duramadım orjinalinde ortadaki iki taraftaki yapraklar yoktu ince uzun şekildeydi, her iki türlü de güzel bir model, örmek isterseniz şemasına buradan ulaşabilirsiniz.. Görüşmek üzere herkese hayırlı Ramazanlar dilerim..

















12 yorum:

  1. Müthiş güzel olmuş, ellerinize sağlık arkadaşım. Badem modelini oldum olası severim zaten. Çok şık, güle güle kullanılsın inşallah.

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim, hatta bayıldım bu runnera. Ellerinize sağlık. Böyle şeyleri görünce keşke dantel örmeyi bilseydim diyorum. Her türlü el işini becerip de bir danteli beceremedim ben de :)))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş canım ellerine saglik. Bende çok istiyorum yapmayı ama yaz geldi elime iş alamaz oldum elimdeki yarımları bitirmeden başlamak istemiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın elişi yapmak zor oluyor ama boş da duramıyorum, hele o yarım işleri hiç söyleme bitirmeden başka birşey başlamayacağıma kendi kendime söz veriyorum ama şimdiye kadar hiç tutabilmiş değilim :)

      Sil
  4. selmacım ellerine sağlık çok güzel olmuş...benim örülecekler listemde biraz gerilerde ama ben de örmezsem eksik kalırım dediğim bir model...en kısa zamanda ben d eörmek istiyorum...sen örerken hangi ipi kullandın??

    YanıtlaSil
  5. Sağol Sercancım, kalın polyester iplik kullandım, bir tane de merserize tarzı iplikle örmek istiyorum kısmet olursa..

    YanıtlaSil
  6. Mükemmel olmuş Canım benim ellerin dert görmesin benim de çok beğendiğim bir örtüydü bir de göbekten ters spiral var ikisi de süper:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) O modeli biliyorum hatta örmek istediklerimin arasında, fırsat bulursam onu da aradan çıkartacağım bir gün :) Sevgiler :))

      Sil
  7. ben bu badem modeline bayılıyorum ama hiç böylesini görmemiştim. gerçekten çok hoşmuş ellerinize sağlık

    YanıtlaSil