12 Şubat 2009 Perşembe

SAMURAİ KILICI







Bu kılıcı görüp de aman yanlış anlamayın.. Şiddete savaşa her zaman HAYIR.. Babamın hediye etmek için yaptığı japon kılıcı..

4 yorum:

  1. selma hanım, blogunuz hayırlı olsun. Yaptığınız güzel güzel işlerin takibindeyim artık. Bu kılıcın nasıl yapıldığını da biraz anlatırsanız sevinirim.
    Blogunuzu müsaadenizle arkadaş bloglarım arasına ekliyorum.
    Ben de iade-i ziyaretinizi bekliyorum:DD
    www.boncukhanim.blogspot.com wwwcinar08.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler boncuk hanım.. babamı baba mesleğidir bıçakçılık zamanında kendisi de bir süre o işi yapmış şimdilerdeyse arada hediyelik boynuz saplı küçük çakılar yapar son olarak da bu samuray kılıcını tasarladı.. davetinize icabet edeceğim:)

    YanıtlaSil
  3. meraba selma hanım babanızın yaptığı o kılıç satılıkmı acaba. veyada bendeki orjinal samuray katana sıyla takas düşünürmüsünüz.katananın özellikleri.1 metre boyunda siyah.kan oluğu var.1095 yüksek karbon çelik.takastaki amacım ben kısa kılıçları severım bendekı kılıç uzun .aslında kestırıp kısalttırıcaktım fakat .orjinalını bozmak ıstemedım.karar sizin.....ilyas_dogan1983@hotmail.cm

    YanıtlaSil
  4. Selamlar.Acaba ustamız istek üzerine bir wakazshi yaparmı bana?Tasarımını yollarım ben sadece yapmak kalıyor geriye.Fiyat sıkıntı değil çok uçuk olmadığı sürece.İyi günler dilerim.E-mail adresim : sacrosanct_shamanic@windowslive.com

    YanıtlaSil